Societat

Compromís reclama a Mazón que complisca els acords amb Xaló

Els diputats, Nathalie Torres i Gerard Fullana, i la regidora Lara Avellà es reuneixen per a tractar el bloqueig del Centre de Dia
CENTRE DE DIA XALÓ / Aj. Xalò

Els diputats de Compromís a les Corts, Nathalie Torres i Gerard Fullana, s’han reunit amb la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Xaló, Lara Avellà, per a abordar el bloqueig del Govern de Mazón a la construcció del Centre de Dia de la localitat.

Cal recordar que, el març de 2023, l’aleshores president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, del PP, i la vicepresidenta de la Generalitat, Aitana Mas, de Compromís, van signar un conveni pel qual es va acordar construir un Centre de Dia a Xaló amb fons econòmics de les dues institucions. Un any després, l’Ajuntament de Xaló ha rebut la notificació de l’actual president de la Generalitat, a través de la consellera Susana Camarero, explicitant que no anava a finançar esta infraestructura per al poble.

En la reunió amb els diputats de Compromís s’han acordat les línies d’actuació per a “exigir a Mazón que complisca amb la gent de Xaló”. D’una banda, s’està estudiant la possibilitat d’anar als tribunals i, d’altra banda, Compromís ja ha registrat diverses preguntes a les Corts perquè la consellera Susana Camarero responga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *