Esports

Partit sense pressió per al CD Xàbia davant el líder

Ivorra tornarà a repetir la mateixa convocatòria que va fer a Xàtiva
Caturla colpejant una pilota de cap / Javier Zamora

Partit gran el que es jugarà esta vesprada, a les 17:30 hores, en el camp del CD Jávea, escenari que es vestirà de gala per a rebre al CF Benidorm, líder indiscutible de la lliga. El partit serà dirigit pel col·legiat Botella Cereceda.

Malgrat ocupar l’última posició de la taula, la formació dirigida per Julio Ivorra ha mostrat millores significatives en el seu joc, encara que la falta de gol ha sigut el seu taló d’Aquil·les esta temporada. Contra el líder, els blanc-i-vermells jugaran sense la pressió dels resultats, una situació que el tècnic espera que jugue a favor del seu equip perquè els seus jugadors es mostren més relaxats i lliures en el camp.

El principal objectiu d’Ivorra per a este xoc és assegurar que el seu equip competisca dignament fins al final, sense abaixar els braços, encara que les esperances de mantindre la categoria s’esvaïxen amb cada jornada. Este estat de les coses podria influir en l’assistència dels aficionats, que podrien mostrar-se menys entusiastes.

Des del punt de vista de la plantilla, l’únic dubte per a la trobada és la del central Caturla, qui no va participar en l’últim partit contra Olímpic Xátiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *