Esports

Pas de gegant de la UD Calpe en Callosa (0-1)

El gol d'Adrián Rubio li va donar un triomf que consolida a l'equip en la tercera plaça de la classificació
El calpí Vergi davant un jugador del Callosa / UD Calpe

En un encontre marcat per la intensitat i la igualtat, la UD Calpe va aconseguir una victòria crucial en la seua visita al camp El Palmeral de Callosa de Segura, derrotant al Callosa Deportiva per un estret marge de 0 a 1. Des de l’inici, el partit es va presentar com un duel equilibrat, amb els locals entrant amb força però trobant-se amb uns visitants decidits a prendre control del joc.

El domini de la pilota per part de la UD Calpe finalment va donar els seus fruits en el minut 40, quan Adrián Rubio va perforar la xarxa de l’equip de la Vega Baixa, marcant l’únic gol de l’encontre.

En la reanudació, el Callosa Deportiva va intentar canviar el rumb del partit incrementant el seu ritme de joc, però es va topar amb una sòlida defensa organitzada per l’equip de Lauro Techeira, que no va renunciar a buscar ampliar el seu avantatge mitjançant ràpids contraatacs.

Malgrat l’empenta del Callosa Deportiva, la UD Calpe va a mostrar gran habilitat per gestionar el seu avantatge, mantenint el marcador en 0 a 1 fins al final. Aquest triomf, sumat a les derrotes del CD Eldense i Alicante CF en aquesta jornada

Mirant cap al futur, la pròxima jornada presenta un nou desafiament per a la UD Calpe, que rebrà en la seua casa al FB Redován. Amb un avantatge de cinc punts sobre el seu pròxim rival, la UD Calpe buscarà continuar la seua ratxa positiva i consolidar encara més la seua posició en la taula, en el seu camí cap a la promoció d’ascens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *