Política

Pedro Sánchez seguirà en el càrrec: “Continuaré amb més força si cap”

El President del Govern càrrega contra "la difamació, les faules i els atacs personals"
El President del Govern, Pedro Sánchez, en roda de premsa / Moncloa

A les 11:07 hores, el President del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat en la roda de premsa davant de la Moncloa que continuarà en el càrrec “amb més força si cap”.

Sánchez ha posat el punt de mira en la desinformació i en les desqualificacions personals: “Cal posar fi al fang, estem parlant de respecte, de dignitat i qüestions que van més enllà de la política”.

¿Com hem arribat a aquesta situació?

Sánchez va anunciar la cancel·lació de la seua agenda a través d’una carta, després de l’obertura d’una investigació per un jutjat de Madrid en contra de la seua esposa, Begoña Gómez.

Entre les possibilitats que es contemplen està la renúncia del seu càrrec com a president. En la seua carta, Sánchez va expressar que no sent un afecte especial per la seua posició i està considerant si val la pena continuar en la Presidència, citant una “estratègia d’assetjament i demolició” en contra seua i de la seua esposa Begoña Gómez, per part de sectors de la dreta.

Una altra alternativa que s’està considerant és que Sánchez decida romandre en el seu lloc, però sotmetent-se a una qüestió de confiança. Aquest mecanisme polític li permet enfrontar moments de debilitat davant del Parlament que el va elegir, sol·licitant al Congrés que recolze la seua gestió governamental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *