Esports

Pego centre del bàsquet femení valencià

El pavelló Ausiàs March albergarà als millors equips júnior i infantil de la Comunitat
Presentación de las finales femeninas de baloncesto / Ayto Pego

Este cap de setmana, Pego acollirà un esdeveniment esportiu de gran envergadura amb la celebració de les finals autonòmiques de bàsquet en les categories júnior femení i infantil femení. Organitzat per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, el pavelló Ausiàs March serà l’escenari on es donaran cita els quatre millors equips de la temporada: València BC, Picken Claret, València Basket Academy, i CBI Elche per a la categoria júnior.

La competició es desenvoluparà sota un format de li guilla, on cada equip competirà contra tots els altres i els tres primers classificats obtindran un lloc per al campionat d’Espanya. Segons Salvador Fabregat, president de la Federació, els assistents podran gaudir de bàsquet de primer nivell durant el torneig.

El torneig començarà hui amb dos partits emocionants: CBI Elx enfrontarà al València BC a les 18 hores, i Picken Claret es mesurarà amb València Basket Academy a les 20 hores. L’acció continuarà el dissabte i culminarà el diumenge amb partits que prometen ser igual d’intensos.

A més, la segona sèrie de finals, que se celebrarà del 3 al 5 de maig, presentarà la competició en la categoria infantil amb equips com València Basket, Nou Bàsquet Femení Castelló A, El Pilar A, i un quart equip encara per definir.

L’esdeveniment no sols destaca per la seua importància esportiva, sinó també per l’impuls que proporciona al bàsquet femení i el suport local, com el subratlla Raül Tamarit, regidor d’Esports, i Josep Camps, coordinador del CB Pego. Tots dos han destacat la implicació i el compromís del municipi i el club local amb la promoció de l’esport i els seus valors inherents entre els joves.

Amb la promesa d’un pavelló ple i un gran acolliment, Pego es prepara per a ser el punt de trobada del bàsquet femení valencià, oferint un espectacle esportiu d’alta qualitat i fomentant el talent regional en l’àmbit nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *