Ple de victòries per als equips comarcals en la Segona FFCV

Victòria clau per a Pedreguer i Teulada en la lluita per la permanència
Jugadors del CF Gorgos celebrant el seu triomf a Bellreguard / CF Gorgos

La jornada 17 en el grup VI de la Segona FFCV va ser decisiva per als equips de la Marina Alta, amb CE PedreguerFB Teulada-Moraira aconseguint triomfs vitals en la seua batalla per evitar el descens.

Malgrat la victòria del CF Gorgos per 0-4 davant el Bellreguard, amb gols de Signes, Álvaro, Font i Ferrán, el triomf no va alterar significativament la seua quinta posició en la classificació. Mentre que el CF Orba amb els gols de Guillem i Jorge va sumar un triomf en el seu desplaçament a Simat (0-2). El conjunt que entrena Coca continua ocupant la quarta plaça.

En un enfrontament directe per la permanència, el CE Pedreguer es va imposar amb solidesa per 0-3 en la seua visita al Rafelcofer, un rival directe en la lluita per no descendir. L’equip dirigit per Alex Gayà va prendre la iniciativa des del principi, avançant-se en el marcador amb un gol matiner de Maurici al minut 9. La situació es va inclinar encara més a favor seu quan el Rafelcofer va quedar amb un jugador menys poc després d’iniciar-se la segona part per l’expulsió de Rubén. Arnau va augmentar l’avantatge  i Alex Serra va tancar el compte en el temps de descompte, deixant al CE Pedreguer fora de la penúltima posició i acostant-ho a la salvació.

D’altra banda, el FB Teulada-Moraira també va aconseguir una victòria crucial en el seu camp, vencent 2-0 al Montaverner. El partit, marcat per la igualtat durant la primera mitat, es va resoldre en la segona amb gols de Bordes i de Buigues, donant un respir a l’equip en la seua obstinació per mantindre la categoria.