Esports

Presentació de la Copa Diputació de Pilota Valenciana a Benissa

En esta competició prenen part 15 jugadores i 20 jugadors en les modalitats d'escala i corda i raspall
Presentació de la Copa Diputació de pilota valenciana a Benissa / Ayto Benissa

Les històriques Cases del Batlle de Benissa van ser l’escenari triat per a la presentació de la Copa Diputació d’Alacant, un esdeveniment que va comptar amb la presència de figures clau en l’àmbit local i esportiu, entre ells, l’alcalde Arturo Poquet, l’edil local d’esports, Adrián Cabrera . el regidor dianense, Valén Alcalá, i el president de la Federació de Pilota Valenciana (FPV), Vicent Molines. Al costat d’ells, la plantilla professional que disputarà la competició es va mostrar llista per al repte.

Durant l’acte, l’alcalde de Benissa va destacar la consolidació de la Copa Diputació d’Alacant com una cita imprescindible en el calendari esportiu, assenyalant a més la introducció de novetats significatives per a la seua millora. Entre elles, ressalta la participació de jugadores de raspall per primera vegada, una mesura que respon al creixent interés i demanda de l’afició per veure representació femenina en la competició.

Vicent Molines, al capdavant de la FPV, va expressar el seu orgull per esta ampliació de la Copa a la modalitat de raspall femení, agraint el suport de la Diputació d’Alacant i el suport de les localitats i trinquets que contribuïxen a l’èxit del torneig. La competició promet ser un aparador dels valors més destacats del raspall i l’escala i corda, amb 15 jugadores i 20 jugadors lluitant pel títol fins a les finals del 28 d’abril en el trinquet de Pedreguer.

La Copa Diputació d’Alacant no sols visitarà Pedreguer, sinó que també farà parada en altres nou trinquets de la província, inclosos Orba, L’Alqueria d’Asnar, Xàbia, Petrer, Murla, Ondara, Benidorm, Benissa i Dénia, portant l’emoció de la pilota valenciana a cada racó d’Alacant.

Este esdeveniment no sols celebra la tradició i l’esperit competitiu de la pilota valenciana, sinó que també marca una fita en la lluita per la igualtat en l’esport, oferint un nou espai perquè les dones mostren el seu talent i passió per este joc ancestral. La Copa Diputació d’Alacant es prepara per a una edició memorable, on la inclusió i l’excel·lència esportiva seran les grans protagonistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *