Esports

Presentació de luxe de l’I Triatló Teulada Moraira

La prova esportiva organitzada pel CA Corremundos tindrà lloc dins d'un mes
Moment de la presentació de la prova esportiva / Ayto Teulada-Moraira

L’I Triatló Teulada Moraira, presentat oficialment a l’Hotel Ritual de Terra de Moraira, promet ser una fita esportiva a la regió. Amb el suport de l’Ajuntament de Teulada i l’impuls organitzatiu del Club d’Atletisme Corremundos, esta competició postula com una de les cites més destacades del calendari esportiu local.

En un ambient ple d’expectatives, l’alcalde Raúl Llobell, juntament amb el regidor d’Esports, Josep Ivars, i els representants del Club d’Atletisme CorremundosRosana Malonda, Andrea Bertomeu i Toni Diego, van compartir els detalls de l’esdeveniment que se celebrarà el pròxim 26 de maig. La presentació va ser acompanyada d’un emocionant vídeo promocional que va capturar l’essència del triatló, augurant una experiència inigualable per als participants.

El recorregut del triatló, que combina natació, ciclisme i carrera a peu, desafiarà als atletes a través d’escenaris emblemàtics de Teulada Moraira, des de la Platja de la Ampolla fins al Castell, oferint una experiència competitiva en un entorn de bellesa natural excepcional. Els competidors podran triar entre dos modalitats: Súper Sprint i Sprint, dissenyades per a adaptar-se tant a novençans com a triatletes experimentats. Les inscripcions ja estan obertes a través del següent enllaç: https://www.rockthesport.com/es/evento/i-triatlo-teulada-moraira

Este esdeveniment no sols busca promoure l’esport entre els residents i visitants, sinó també potenciar Teulada Moraira com un destí de turisme esportiu. El compromís del municipi amb la salut i l’esport es reflectix en l’entusiasme i la dedicació amb què han abordat l’organització d’este triatló.

El regidor Josep Ivars i l’alcalde Raúl Llobell han destacat la importància d’este esdeveniment com una oportunitat per a gaudir de l’activitat física i perquè els visitants descobrisquen els encants de la regió des d’una perspectiva diferent. Amb tot preparat per a la competició, Teulada Moraira es prepara per a viure un cap de setmana d’esport i festivitat que, sens dubte, deixarà empremta en la comunitat i entre tots els participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *