Empresariat

Primer pas de CEDMA per a la reindustrialització de la Marina Alta

El Cercle Empresarial de la Marina Alta impulsa la creació d'entitats de gestió i modernització
Moment de la reunió / CEDMA

En un esforç per revitalitzar la reindustrialització de la Marina Alta, el Cercle Empresarial de la Marina Alta (CEDMA) ha destacat el seu compromís amb el desenvolupament regional en reunir-se amb el govern local d’El Verger per a promoure la creació d’una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) en la seua àrea industrial.

Esta iniciativa busca potenciar la competitivitat i qualitat de les zones industrials de la Comunitat Valenciana, d’acord amb el que establix la Llei 14/2018, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials.

Les EGM són agrupacions sense ànim de lucre de caràcter privat amb finalitats públiques, el seu objectiu és millorar, modernitzar i promocionar les àrees industrials, afavorint així la creació d’ocupació i l’increment en la competitivitat de les empreses locals.

La vicepresidenta de CEDMA, Vega Torró, va descriure la reunió amb l’equip de govern d’El Verger, liderat per l’alcalde Basili Salort, com a molt fructífera. Torró va destacar la bona disposició dels regidors i va anunciar plans futurs: “S’han compromés a reunir-se en el termini d’un mes amb tots els propietaris del polígon industrial per a explicar-los els avantatges de constituir l’EGM i intentar agilitzar-ho al màxim possible”.

En cas de seguir estos plans, El Verger podria comptar amb la seua pròpia EGM abans de finalitzar l’any. Este moviment no és únic en la regió, ja que reunions similars han ocorregut en Dénia, mostrant una tendència creixent cap a l’adopció d’este model de gestió. En Pedreguer, una EGM ja està operativa i, amb estos desenvolupaments, la Marina Alta podria veure tres d’estes entitats funcionant l’any vinent, amb la intenció del Cercle Empresarial d’expandir esta iniciativa a més zones de la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *