Província

Reconeixement a Xàbia a destacats esportistes locals

Ballarines de l'Acadèmia Endanza i karatekes del Club Washinkai guardonats pels seus recents assoliments
Grup de guardonats al costat de les autoritats municipals / Ayto Xàbia

El saló de plens de Xàbia es va vestir de gala per a homenatjar els esportistes locals que han destacat en competències recents, en un esdeveniment que va comptar amb la presència de destacades figures de l’àmbit esportiu i cultural de la ciutat.

En primer lloc, el Club Washinkai Xàbia va ser reconegut pels impressionants assoliments de Salva i Pedro Palleja Cardona en la lliga de Per a-Karate de la Comunitat Valenciana, on van aconseguir les posicions de campió i subcampió respectivament en la categoria K-23, demostrant la força i l’esperit de superació que caracteritza als atletes del club.

Reconeixement al club Washinkai

D’altra banda, l’Acadèmia Endanza Xàbia va rebre aplaudiments pels seus triomfs en la dansa. El grup de dansa fusió, amb la seua coreografia “Welcome to Pandora”, va aconseguir el quart lloc a Europa, destacant-se entre els millors amb una minúscula diferència de només 0,5 punts de les segones. Les ballarines Chloe BunnKamyla Damiano, i el seu equip, van demostrar la seua habilitat i coordinació excepcionals en este important esdeveniment.

A més, el grup de hip-hop amb la coreografia “Jokers” va ser elogiat pel seu títol de Campiones d’Europa i per rebre un premi especial del jurat per ser una de les millors coreografies del concurs, subratllant l’alt nivell de creativitat i execució del grup.

Reconeixement Acadèmia Endanza

Durant l’esdeveniment, l’alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, i el regidor d’Esports, Toni Molina, van entregar obsequis als entrenadors Carmen Villanueva i Geovanny Sánchez, en reconeixement a la seua dedicació i l’esforç constant que han demostrat en entrenar a estos joves talents de Xàbia, permetent-los aconseguir metes impressionants en l’àmbit esportiu i artístic.

Este acte no sols va celebrar els èxits actuals, sinó que també va motivar als joves de Xàbia a continuar treballant intensament i aspirar a futurs assoliments tant en l’esport com en les arts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *