Esports

Reconeixement municipal als equips EDI FB Dénia

Recepció en honor als campions de la Lliga Inclusiva de la Comunitat Valenciana

Ahir a la vesprada, l’Ajuntament de Dénia es va convertir en l’escenari d’una càlida celebració. L’alcalde, Vicent Grimalt, juntament amb el regidor d’Esports, Valen Alcalà, van brindar una recepció als equips inclusius “A” i “B” de Futbol Base Dénia i Fundació Baleària, els qui es van proclamar campions de lliga en la segona i tercera categoria respectivament de la Lliga Inclusiva de la Comunitat Valenciana.

La cerimònia, que va tindre lloc després de l’exitosa jornada a Xirivella, va incloure el lliurament de diplomes de reconeixement als jugadors i entrenadors pels seus destacats assoliments esta temporada. “Este doble triomf destaca no sols el seu èxit esportiu sinó també l’impacte positiu de l’esport inclusiu en la nostra societat. Heu demostrat ser verdaders campions, inspirant a tots amb la vostra passió i perseverança”, va emfatitzar l’alcalde Vicent Grimalt.

Els equips, dirigits per Toni RodríguezJavi Signes, van mostrar la seua habilitat i cohesió en el camp, culminant en la conquesta dels títols i proporcionant un emocionant exemple de competició. A més, la notable actuació del porter Pascual Mut, qui va ser reconegut com el menys golejat de la tercera divisió, va ser un altre dels punts destacats de la jornada.

Valen Alcalà, per part seua, va ressaltar el paper fonamental dels entrenadors en estos triomfs i va prometre continuar donant suport a estes iniciatives. “L’esport inclusiu ha arribat per a quedar-se i continuarem treballant en esta línia”, va assegurar Alcalà, destacant el compromís de la localitat amb la promoció de l’esport com a ferramenta d’inclusió social.

Esta jornada especial no sols va celebrar els assoliments esportius, sinó també va reafirmar el compromís de Dénia amb l’esport inclusiu, assegurant un futur en el qual tots tenen un lloc en el camp de joc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *