Urbanisme

Dénia destina 4,8 milions d’euros a renovacions urbanes i millores en infraestructures

La finalització de Torrecremada i la reurbanització del Passeig de la Marineta Cassiana són algunes de les inversions
Ple extraordinari Dénia / Aj. Dénia

El govern municipal aprova destinar 4.896.427,78 euros del romanent de tresoreria a actuacions com la reurbanització del passeig de la Marineta i el canvi de voreres del passeig del Saladar i el carrer de Calderón. Les accions s’han aprovat en el ple extraordinari celebrat ahir, 15 d’abril, amb els vots favorables de l’equip de govern (grups PSPV i Compromís), el vot en contra del Partit Popular i Vox i l’abstenció de Gent de Dénia, la modificació de crèdit número 2 de l’any 2024 es procedent del romanent de tresoreria per a despeses generals de l’any passat.

Este import es destinarà a l’execució de diferents actuacions com la finalització de les obres de la casa de Torrecremada, futura seu universitària; la reurbanització del passeig de la Marineta Cassiana, la renovació de voreres en el passeig del Saladar, entre els carrers de Diana i Pintor Llorens, i al carrer de Calderón, la renovació del parc infantil dels Bassetes i el condicionament de les pistes esportives de Madrigueres i del pati del col·legi públic Vessanes, entre altres.

Així mateix, s’ha donat llum verda a l’alçament d’objecció i reconeixement extrajudicial de crèdits per import de 47.730,23 euros per al pagament de factures de l’exercici anterior, i s’ha aprovat l’alçament d’objeccions i el reconeixement de la despesa realitzada per import de 30.048,20 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *