Benestar

Dénia repara 36 metres de baranes per danys causats per orins de gossos

La campanya 'Viu i Conviu' promou la convivència ciutadana i el respecte pel mobiliari urbà, amb multes de fins a 750 euros
Ronda Muralles / Aj. Dénia

L’Ajuntament de Dénia ha posat en marxa la reparació de baranes a la ronda de les Muralles. S’ha dut a terme dins del marc de la campanya “Viu i Conviu” per al benestar animal. Els treballs es varen iniciar la setmana passada, per a aconseguir la reposició de 36 metres de barana en la ronda de les Muralles, una acció necessària a causa dels greus danys soferts per l’estructura, deteriorada pels orins de gossos. Aquesta intervenció té un cost de 5.500 euros, evidenciant la importància de la conservació del mobiliari urbà i el compromís amb el manteniment de l’espai públic.

Ronda Muralles | Aj Dénia

A més, per a evitar futurs danys, l’ordenança municipal de convivència ciutadana, en aquest context, adquireix un paper crucial, establint sancions de fins a 750 euros no solament per no netejar els orins dels gossos, sinó també en cas de ser vistos passejant el gos sense disposar de la botella d’aigua necessària per a la seua neteja. Des del consistori, es fa una crida a la responsabilitat de tots els ciutadans per mantenir netes les zones comunes, recordant que la cura del nostre entorn i el benestar animal és un deure col·lectiu.

Aquesta iniciativa l’Ajuntament pretén reforçar el missatge que la responsabilitat sobre el manteniment de l’entorn i el benestar animal recau en els ciutadans, no essent una qüestió que puga ser atribuïda als animals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *