Successos

Rescatat un senderista de 52 anys després de colpejar-se el genoll a Vall de la Gallinera

Un helicòpter va aconseguir traslladar l'home fins a un aparcament junt amb els seus familiars
Rescat d'un home a Vall de la Gallinera / Bombers Dip. Alicante

El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha rescatat a un senderista de 52 anys en la ruta coneguda com “la dels 8 pobles”, específicament en el camí que va de La Carrotxa a Benissili, dins de la Vall de la Gallinera.

L’incident, que va tindre lloc el dia d’avui, es va iniciar amb un avís d’emergència a les 15:37 hores i va concloure satisfactòriament a les 16:46 hores.

Rescat d’un senderista en Vall de la Gallinera | Bomb. Diputació d’Alacant

L’home, durant la seua activitat senderista, va patir una caiguda resultant en un colp al genoll que li va impedir continuar el seu camí. Atès que l’accident va ocórrer en una zona de difícil accés per terra, es va fer necessària l’activació del grup de rescat especialitzat del Consorci Provincial de Bombers.

L’equip de rescat, recolzat per l’helicòpter Alpha 01 i el Grup de Rescat Especialitzat en Muntanya (GER), va aconseguir localitzar al senderista accidentat qui es trobava en companyia d’un familiar. Després d’avaluar la situació i considerant que el ferit no requeria atenció sanitària immediata, es va decidir acompanyar l’afectat a peu fins a la zona d’estacionament on tenia el seu vehicle, quedant finalment a càrrec del seu familiar.

El rescat va concloure sense la necessitat de traslladar al senderista a un centre sanitari, permetent-li tornar a casa seua amb l’assistència del seu familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *