Política

Pepa font i Vicente Martínez responen davant els atacs de l’Ajuntament en la gestió del port

La comissionada del Port de Dénia, juntament amb el director general de Costes, Ports i Aeroports han destacat les millores portades a terme
Resposta moció port Pepa Font y Vicente Martínez / Tino Calvo

En resposta a una moció presentada el passat divendres pel govern local de Dénia on es reclama un conveni formal entre l’Ajuntament i el Port, així com la falta d’accions assenyalada pel govern local, Pepa Font, comissionada del Port de Dénia, juntament amb el director general de Costes, Ports i Aeroports, Vicente Martínez Mus, ha comparegut davant els mitjans per explicar les accions realitzades en el Port de Dénia des de la seua designació. En la intervenció, Font ha destacat el treball diari realitzat per millorar les instal·lacions, una tasca que, segons indica, no es va dur a terme sota l’anterior govern del Botànic.

Martinez ha subratllat que el Port de Dénia és una prioritat per a la Generalitat Valenciana, que ha compromés una inversió de més de 1,2 milions d’euros per a la seua millora.

Resposta moció port Pepa Font y Vicente Martinez | Tino Calvo

Des de la conselleria es recalca que la comunicació amb Font és directa i contínua, i es critica la falta de col·laboració del govern local, que segons Martinez, no ha aprofitat la figura de Pepa Font per a millorar el port. A més, es destaca el treball de Font en projectes com l’estacionament del Raset, l’adaptació del port per al vaixell d’Alex Pella, i la desbloqueig de concessions com el món marí i els agarres públics, entre altres millores.

Resposta moció port Pepa Font y Vicente Martínez | Tino Calvo

L’equip local, per la seua banda, ha expressat descontent amb la gestió i sol·licita una major col·laboració formal, cosa que segons les autoritats portuàries ja està disposat a fer, però troben resistència per part de l’ajuntament.

Finalment, Font i Martinez han posat en relleu els plans de futur que inclouen una inversió de cinc milions d’euros en Varadero, millores en l’accés, la construcció d’una rotonda d’accés al club nàutic, la instal·lació de plaques solars, la creació de zones verdes i una estació de bombeig, tot això amb l’objectiu de potenciar el port com a punt clau de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *