Urbanisme

El carrer Sagunt de Dénia comptarà amb més arbres, menys places d’aparcament i més espai

Les obres començaran quan culmine el procés de licitació, amb termini estimat de set mesos i mig
Carrer Sagunt / Redacción

La Junta de Govern local de Dénia va aprovar el passat 27 de març la licitació de les obres del projecte de reurbanització del carrer de Sagunt, finançat amb Fons Next Generation EU, a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Generalitat Valenciana. El projecte planteja una via més amable per a vianants amb voreres amples i la plantació d’arbrat.

L‘àmbit d’actuació de les obres se situa al carrer Sagunt, en el barri denominat París-Pedrera / Camp Roig, entre l’avinguda d’Alacant i el Passeig Saladar. La superfície de l’àmbit d’actuació és d’aproximadament 4.100 metres quadrats. El pressupost total de licitació d’este servei és de 673.774,06 euros (IVA no inclòs). Les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins al 17 d’abril de 2024. El termini estimat per a l’execució de les obres és de set mesos i mig.

La regidora de Territori, María Josep Ripoll, ha exposat que este projecte té com a finalitat principal “fer més agradable esta artèria comercial de la ciutat”. L’objectiu és millorar l’accessibilitat del carrer, incrementar l’espai dedicat al vianant, dotant a la zona d’una millora en l’arbrat i en el mobiliari urbà, perquè es generen àrees d’ombra i de descans per als transeünts. No obstant això, la millora de l’àrea i la plantació d’arbres portarà a una inevitable disminució de les places d’aparcament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *