Solidaritat

Rock solidari a favor d’Amunt contra el Càncer

Entrevista, a Dénia FM, sobre el III Gran Festival Musical que se celebrarà el 22 d'abril a Dénia
Paco Carrió (e), Isabel Llorca (c) i Pepe Ronda (d) / Alba Alborch

Recordant: Les dècades prodigioses‘. Aquest és el títol del III Gran Festival Musical, que se celebra el dilluns, 22 d’abril, a Dénia, en benefici de l’associació Amunt contra el Càncer.

Les dues edicions anteriors van portar per títol ‘Recordant a Bruno Lomas‘ (la primera, en 2022) i ‘Recordant aquells anys del guateque’ (la segona, en 2023).

Per a conéixer més sobre aquesta tercera edició han visitat ‘el primer cafè‘ de Dénia FM, Isabel Llorca, presidenta d’Amunt contra el Càncer; Paco Carrió, director d’organització de l’esdeveniment; i Pepe Ronda, component d’un dels grups que actuaran.

En aquesta tercera edició, quatre mítiques bandes de música de la Marina Alta pujaran a l’escenari de l’auditori del Centre Social, per a tocar, en directe, cançons de les dècades dels 60, 70 i 80 del segle XX; i que, sens dubte, faran que més d’un s’alce de les seues butaques per a ballar.

Aquestes quatre bandes són la ‘Nova Companyia‘, ‘Dos x Dos‘, ‘Bradmis‘ i ‘Dr. Xtrangelove‘ (ex Pildora X). Juntament amb aquests 16 músics, en la posada en escena també col·labora l‘escola de dansa de Cuqui Ivars.

Les entrades, a 5 euros, es poden adquirir en la seu d’Associacions, al carrer Campo Torres; i una hora abans del festival, en taquilla. També es pot col·laborar amb una fila zero. La recaptació es destinarà a la investigació contra el càncer.

Amunt contra el Càncer

Aprofitant la presència de Llorca, s’ha repassat el treball que realitza l’associació en favor dels malalts de càncer i en la investigació contra aquesta malaltia “perquè la investigació és el futur d’un país”. La presidenta d’Amunt ha explicat que presten ajuda a unes 50 famílies. Entre altres aspectes, se’ls ajuda a sufragar els seus rebuts, a més dels viatges a València per a ser atesos en els seus tractaments oncològics. I la resta dels diners es destinen a la investigació. De fet, ja s’han donat uns 240.000 euros a aquesta causa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *