Gastronomia

El restaurant Tempura, guanyador de la Ruta de Tapes Dénia 2024

Coneix els restaurants guanyadors i les tapes amb què han conquistat als comensals i al jurat
Premis Ruta Tapas Dénia / Redacció

La XXIII edició de la Ruta de Tapas Dénia s’ha clausurat amb un acte d’entrega de premis que amb la presència de figures destacades com l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i representants de la indústria hotelera i gastronòmica local. L’acte ha tingut lloc a l’Ajuntament de Dénia, on ha començat amb la intervenció de Grimalt, seguit pel discurs de Diego Mena en nom de AEHTMA i de Manolo Martí, que ha explicat més sobre la participació en l’esdeveniment aquest 2024.

Guanyadors de la XXIII edició de la Ruta de Tapas Dénia

  • Primer premi: restaurant Tempura. Fuego Difusión l’ha obsequiat amb una estufa decorativa de gas per a terrasses. A més, Restaurant Mena ha regalat un sopar degustació. El restaurant, situat al carrer Diana, número 4, ha conquistat als comensals amb la seva tapa ‘Xampinseta‘, un xampinyó XL en tempura farcit de pernil, nous i ruca amb salsa de formatges, cansalada viada ibèrica i beixamel de pebre roig.

    Tapa Xampinseta | Redes sociales restaurante Tempura

  • Segon premi: restaurant Origen. Guíame Comunicació ha lliurat una placa commemorativa i una experiència de nit d’hotel, sopar i esmorzar a l’Hotel “La Font d’Alcalà”. La tapa guanyadora d’aquest restaurant situat en la plaça de la Constitució 5, és ‘Croquetes de mar i muntanya’.
Tapa croquetas | restaurante Origen

Premis AEHTMA

  • Primer premi: restaurant Entrearomas. La tapa que ha conquistat al jurat en aquesta edició ha estat ‘Fua-N-tástico’, un milfulles cruixent de foie i creïlla confitada, poma verda i salsa de bolets a la mistela de Xalò.

    Tapa Entrearomas | Redes sociales

  • Segon premi: restaurant La Cova Tallà. L’establiment situat al carrer Loreto número 10 ha triat en aquesta ocasió la tapa ‘Cruixent d’allí, amb un toc d’allí’, unes gambes amb allada amb encenalls de coco, sobre cruixent d’arròs i algues.

    Tapa ‘De aquí y de allá’ | Redes sociales

Ambdós premiats per AEHTMA han sigut guardonats amb plaques commemoratives i experiències gastronòmiques en Dénia per a dos persones.

Premi Turisme Dénia

Melicatesen de Lluis Silvestre es queda amb el premi a la millor tapa elaborada amb producte autòcton, lliurat per Turisme de Dénia amb una placa commemorativa.

A més dels premis als establiments, s’han realitzat diversos sorteigs entre els participants de la ruta, incloent-hi cates de productes locals i sopars en els restaurants premiats. El Centre Comercial Portal de la Marina va lliurar un premi especial, una targeta regal de 500 €, a Cecilia Pérez González de Dénia.

L’esdeveniment ha conclòs amb l’expectativa de la pròxima edició de la Ruta de Tapas, que tindrà lloc en octubre de 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *