Província

‘Ondara es destapa’: Una nova aventura gastronòmica als carrers tots els dijous de maig i juny

La primera edició de la Ruta de la Tapa començarà el dijous 2 de maig
Tapa / Redacción

Ondara organitza, per primera vegada, “Ondara es destapa“. Una proposta impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Raquel Mengual. Es tracta de la nova Ruta de la Tapa, que es realitzarà als establiments locals, tots els dijous dels mesos de maig i juny, fins al 13 de juny 2024 i començarà el dijous 2 de maig.

La presentació, que es va fer el dimecres 24 d’abril, va comptar amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Raquel Mengual; i de representants d’alguns dels establiments participants; Raül Fornés (Bar Prado), Cati Ramis (Hotel Ramis) i Àlex Gómez (Café Sendra). Raquel Mengual va animar a la ciutadania a participar en «Ondara es destapa», que serà «un bon aparador per degustar el producte local, i una bona forma de conéixer la gastronomia d’Ondara».

Cartell Ruta Tapa Ondara | Aj. Ondara

Un total de 17 bars i restaurants d’Ondara participaran en aquesta proposta culinària: Bar Friends, Café Sendra, Bar-Rte Racó d’Ondara, Bar Gavilà, Cafeteria Centre Social, Restaurant Desig, Restobar La Mona, Bar-Rte ExisZe, Bar Prado, Kiko’s Bar, Bergante, Bar el Bosc, Allí Baix Bar, Hotel Ramis, Bar Cafeteria Karma, Bar La Dinaora i La Sabrosa. Els establiments participants consideren que aquesta Ruta de la Tapa «és molt bona iniciativa i una bona opció d’oci sa i per a tots els públics».

Cartell Ruta Tapa Ondara | Aj. Ondara

Segons ha explicat Raquel Mengual, s’ha triat el dijous com a dia per oferir les tapes perquè els caps de setmana ja hi ha molta afluència als establiments locals, i d’aquesta manera, també poden dedicar més temps a l’elaboració de les tapes.

La metodologia d’aquesta edició serà de tapa lliure; cada establiment tindrà plena llibertat en l’elaboració de la tapa, que podrà ser la mateixa o anar variant cada setmana, segons decidisca cada bar participant; també tindrà llibertat cada establiment per a posar l’horari en què se servirà la tapa. El preu serà tapa més beguda, cervesa, vermut o vi, per 3,5 euros. Tots els clients que completen la Ruta de Tapes en els 17 locals participants, entraran al sorteig de 2 sopars per 2 persones. Per això s’ha creat un passaport de la Ruta de la Tapa, que podran anar segellant en cada local que visiten i consumisquen la tapa. El passaport es depositarà en l’Espai Català i, finalitzada la ruta, es realitzarà un sorteig entre tots els passaports completats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *