Entrevistes

¿Saps què és ‘Sexualizarte’?

Entrevista, a Dénia FM, amb Amin Sáez, Iván Aledo i Maissa Palú

Gràcies a Inefable Producciones, aquest matí, hem conegut més sobre ‘Sexualizarte’, eixe espectacle musical que tracta l’educació sexual per a joves i adolescents des d’una perspectiva d’igualtat i respecte.

Porten tres anys pujant-se als escenaris de diferents municipis de la Marina Alta, amb al voltant d’una trentena de funcions, representant aquesta proposta; en la qual, a través del teatre, la música i el ball, els actors oferixen una proposta diferent d’educació sexual, on es tracten temes relacionats amb el sexe, la prevenció, la igualtat i el respecte.

Però ‘Sexualizarte’ és més que un espectacle musical, perquè quan finalitza es realitza un col·loqui amb el públic en el qual exposen alguns casos reals, motivats, de vegades pel cas real viscut per una de les actrius de l’espectacle, i on es convida als joves a reflexionar sobre aquests temes, així com sobre l’argument de l’obra.

I, en el ‘primer café’ de Dénia FM, ens han visitat alguns dels seus representants: Amin Sáez i Iván Aledo, i la psicòloga Maissa Palú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *