Esports

Solidaritat i esport s’unixen en la Volta a peu Portal de La Marina

Es va entregar a l'Associació LUDAI un xec per valor de 2.100 euros
Lliurament del xec a l'Associació LUDAI / Kike Aracil

En un matí desagradable per l’amenaça de pluja va tindre lloc a Ondara, la primera edició de la Volta a Peu Portal de La Marina, esdeveniment que no sols va destacar pel seu esperit competitiu, sinó també pel seu enfocament solidari. Malgrat les amenaces de pluja, més de mil atletes es van donar cita en esta prova que va recaptar 2.100 euros per a l’Associació LUDAI, dedicada a fer costat a xiquets amb trastorns del desenvolupament.

Moha Rida guanyador de la prova | K. Aracil

La prova reina va començar a les nou del matí, destacant-se des dels primers metres un grup de deu corredors. Moha Rida, del CE Llebeig Xàbia, es va avançar per a guanyar la carrera amb un impressionant temps de 26:22. Li van seguir Juanan Fernández del CA Benidorm, amb un temps de 26:53, i Toni Soler, també del CE Llebeig Xàbia, amb 26:58. Els tres primers classificats no sols es van emportar l’aplaudiment del públic, sinó també una targeta regale del CC Portal de La Marina valorada en 100 euros cadascuna.

En la categoria femenina, María Isabel Ferrer del CE Llebeig Xàbia va dominar la carrera, trobant-se molt còmoda en el recorregut i finalitzant amb un temps de 28:30. Andrea Abad, del CA Publidom, i Esther Fornés, del CA Cametes de Pedreguer, van completar el podi amb temps de 30:24 i 30:50, respectivament.

Mª Isabel Ferrer entrant en meta | K. Aracil

L’esdeveniment va concloure amb un gest commovedor quan Virginia CarrascoInma Do Camp van entregar el xec solidari a l’Associació LUDAI, en un acte que també va veure als membres més joves de LUDAI participar en la seua pròpia carrera, cobrint una distància de 50 metres.

En esta ocasió l’organització de la prova atlètica va comptar amb més de 70 voluntaris dels dotze clubs del Circuit a Peu Marina Alta, personal de seguretat, i voluntaris del CC Portal de La Marina, secundats per la Policia Local d’Ondara i Protecció Civil, tots van fer possible que es visquera un dia d’esport i solidaritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *