Educació

Aquest és el calendari d’admissió i matriculació d’educació per al curs 2024-2025

La Conselleria anuncia els terminis per a la matrícula en tots els nivells, amb una novetat de fins a 20 opcions de centres per a les famílies
Col.legi / Redacción

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) aquest divendres el calendari d’admissió i matriculació per al curs 2024-2025 dels nivells d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat.

La presentació de sol·licituds per a sol·licitar plaça en infantil i primària es realitzarà del 30 de maig al 6 de juny. Després de la baremació de les sol·licituds, es publicaran les llistes provisionals l’1 de juliol i les definitives el 15 de juliol. D’aquesta manera, la matrícula telemàtica serà del 15 al 19 de juliol i la presencial del 15 al 23 de juliol.

Per la seua banda, la presentació de sol·licituds per a l’alumnat de secundària serà del 4 al 10 de juny. Les llistes provisionals es publicaran l’11 de juliol, després de la presentació de reclamacions es publicaran les llistes definitives el 22 de juliol. A continuació, del 22 al 25 de juliol es procedirà a la matrícula telemàtica i del 22 al 26 de juliol a la presencial.

Quant a l’admissió en batxillerat, la presentació de sol·licituds serà de 4 al 10 de juny i la publicació de llistes provisionals el 16 de juliol. Posteriorment, el 25 de juliol es publicaran les llistes definitives per a fer la matrícula telemàtica del 25 al 30 de juliol i la presencial del 25 al 31 de juliol.Per a sol·licitar plaça en un centre d’Educació Especial o unitats específiques en centres ordinaris el termini serà del 30 de maig al 6 de juny.

La presentació de sol·licituds per a obtindre plaça en un centre educatiu s’ha de fer de manera telemàtica a través de la web específica que s’activarà en pròximes dates.

Una de les novetats per al pròxim curs és que en Infantil, Primària i ESO les famílies poden sol·licitar fins a 20 opcions de centres educatius ordenades per prioritat, davant de les 10 opcions que hi havia fins ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *