Esports

Triana Ruano va conquistar la medalla de bronze en el Nacional Base

Daniela Avellá va acabar en el sext lloc amb Diploma Nacional en categoria aleví
Triana Ruano lluint la seua medalla / CG Les Marines

Castelló està acollint el Campionat d’Espanya Base Individual de gimnàstica rítmica on una de les protagonistes es Triana Ruano, de la categoria prebenjamí, qui es va alçar amb la medalla de bronze, demostrant el seu talent i precisió en un vibrant exercici de mans lliures al ritme de la música de Barbie. Representant al CG Les Marines, Ruano no sols es va emportar el bronze, sinó que també va obtindre la millor puntuació entre totes les participants de la Comunitat Valenciana, consolidant la seua posició com una de les joves promeses de l’esport a la regió.

D’altra banda, Daniela Avellá, en la categoria Aleví, va realitzar un enlluernador exercici de pilota que inicialment la va col·locar en el tercer lloc amb una impressionant nota de 19,034. No obstant això, la intensa competència i les actuacions excepcionals de gimnastes que es van presentar després d’ella, van resultar que Avellá finalitzara en la sexta posició. Malgrat no mantindre’s en el podi, la seua actuació va ser destacada i la jove del Club Les Marines va aconseguir obtindre un Diploma Nacional, un reconeixement notable atés que va competir contra altres 161 gimnastes en una de les categories més disputades del campionat.

Daniela Avellá amb el seu Diploma Nacional

Estos assoliments subratllen l’alt nivell d’entrenament i dedicació de les gimnastes del CG Les Marines i la seua capacitat per a competir en un escenari nacional amb gran èxit. El Campionat d’Espanya Base Individual ha servit no sols com una plataforma perquè les joves talents mostren les seues habilitats, sinó també com un important pas en el seu desenvolupament esportiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *