Esports

Triomf de Giner i Héctor davant Jesús i Francés a Dénia (60-45)

El públic del trinquet de Dénia va viure moments d'alta emoció, especialment en la segona mitat de la partida
Giner_i_Hector en la partida jugada a Dénia / FPV

El trinquet de Dénia es va convertir en l’escenari dels últims emocionants enfrontaments abans de les esperades finals de la Copa Diputació d’Alacant. La jornada va començar amb un dol entre els equips femenins on VictoriaNoelia i Mireia es van imposar de manera contundent per 25-00 davant Aina, Myriam i Marina. Malgrat la seua victòria, este equip no va aconseguir classificar-se per a la final a causa del resultat directe del passat diumenge, deixant l’escena final per a ErikaAmparo, Isabel i els seus rivals Ana, Anabel i Fanni.

En la categoria d’escala i corda masculina, la tensió i l’expectació van omplir l’aire. Giner i Héctor van haver d’emprar el seu millor joc per a véncer a Jesús i Francés en una renyida partida que va finalitzar 60-45. Este enfrontament va destacar per l’alta qualitat i l’intens intercanvi de colps, amb un ambient que va capturar la passió dels espectadors. La lesió del mitger Tomàs II en la primera semifinal va obrir la porta a Jesús, qui al costat de Francés, va oferir una resistència formidable, encara que no suficient per a canviar el rumb del partit.

El públic del trinquet de Dénia va viure moments d’alta emoció, especialment en la segona mitat de la partida quan el marcador mostrava un ajustat 45-50. Giner, amb una actuació decisiva, al costat de la sòlida actuació d’Héctor, van aconseguir assegurar el seu lloc en la final. La victòria va ser celebrada amb gran entusiasme tant pels jugadors com pels assistents, que van omplir el recinte amb aplaudiments i ovacions.

Giner va compartir la seua satisfacció en finalitzar la trobada, destacant l’increïble ambient i el suport del públic local, que es va desplaçar des de diversos punts de la Marina Alta per a gaudir de l’espectacle. “És una passada jugar amb Héctor, estic tenint la sort de viure estes partides que estan sent brutals”, va expressar, subratllant la qualitat de l’esdeveniment i la connexió amb la comunitat.

Les finals, programades per a este diumenge a Pedreguer, prometen ser un fermall d’or per a un torneig ple de passió i talent regional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *