Triomf rotund del Dénia BC júnior masculí sobre el CB Xirivella (75-38)

Els dianenses van dominar des de l'inici retornant als valencians la derrota de la primera volta
Júnior dianense davant un defensor rival / Dénia BC

L’equip Júnior Masculí del Dénia BC va demostrar la seua superioritat en la pista en véncer contundentment al CB Xirivella per 75-38 en una trobada celebrada en el pavelló Joan Fuster. Des del primer minut, l’equip local, sota la direcció de Rubén Velázquez, va prendre control del joc, establint un ritme que els seus rivals no van poder igualar.

La determinació local es va fer evident des de l’inici amb un impressionant parcial de 22-9, deixant clar que l’equip estava resolt a retornar la derrota patida en la primera volta de la competició en terres valencianes. La superioritat en el joc interior va ser clau, limitant les opcions de l’equip visitant i destacant l’efectivitat dels locals en l’atac i la defensa.

Encara que el CB Xirivella va intentar una reacció en el segon quart, millorant el seu treball sota els taulers i aprofitant les escasses concessions dels dianenses, no va ser suficient per a alterar el curs del joc. En arribar al descans, Dénia BC havia ampliat el seu avantatge a un sòlid 39-21, consolidant el seu domini en la trobada.

Els intents de canvis defensius dels visitants en la segona mitat no van aconseguir detindre l’avanç local, que va continuar imposant el seu joc durant la resta del partit. La victòria no sols va ser un reflex del gran progrés dels joves jugadors, sinó també del seu creixement com a equip, demostrant una millora significativa i cohesió que promet un excel·lent tancament de temporada.