Esports

Triomf vibrant del CD Jávea en el seu feu davant el Thader CF (2-0)

Els gols de Pitu i Cabo permeten als blanc-i-vermells continuar somiant amb la permanència
Graderia del municipal de Xàbia plena de públic / Fornés

En una vesprada idònia per al futbol, el municipal de Xàbia es va omplir d’aficionats animats que van acudir a presenciar una crucial trobada per al CD Jávea, que afrontava el partit amb la notable baixa de quatre jugadors essencials: Tonet, Caturla, Marcos i Javi. La victòria xabiera davant el Thader per 2 a 0 va ser justa.

Malgrat les adversitats, la primera mitat del joc es va mantindre equilibrada, amb escasses oportunitats de gol per tots dos costats. Pitu va intentar sorprendre amb un tir de falta que Chema, el porter visitant, va detindre sense majors dificultats. Mario quasi aconseguix marcar després d’un eslalon que no va poder concloure satisfactòriament, i una rematada de Carlos després d’un centre de Cabo va ser dramàticament bloquejat per un defensa i el pal. Els visitants van tindre el seu chance en un tret fallit de Dani després d’un rebutge de Miller, i el marcador es va mantindre 0-0 al descans.

L’inici de la segona mitat va marcar un canvi radical en el joc, amb l’entrada de Ofi que va revolucionar a l’equip local. Poc després de saltar al camp, Ofi es va deslliurar del seu marcador i va centrar per a Pitu, el potent tret del qual va ser convertit en córner per una impressionant parada de Chema. La persistència dels locals va tindre el seu recompensa mediat el segon temps quan Pitu, amb una delicada vaselina, va aconseguir batre a Chema per a posar el 1-0. Este gol va canviar la dinàmica del partit, obligant els visitants a avançar línies i deixant espais que CD Jávea va començar a explotar en contraatacs.

Malgrat diverses ocasions fallides, el clímax va arribar en el temps afegit, quan Cap va arreplegar una pilota en la línia de tres quarts i, en arribar a la vora de l’àrea, va llançar un potent derechazo que es va allotjar en l’esquadra, segellant el 2-0. Este gol a més d’assegurar la victòria va reviure les esperances de salvació de l’equip local.

El CD Jávea, malgrat les dificultats i les absències, va mostrar una resiliència i un esperit de lluita que van ser claus per a un triomf merescut. Mentres la classificació continua sent un desafiament, l’actuació d’esta vesprada ha reforçat la creença que, amb el nivell de joc demostrat, la permanència està a l’abast.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *