Esports

UD Calpe afronta un dur partit en L`Olleria

Techeira no podrà comptar ni amb Cassius ni amb Fede per sanció
Cassius realitzant una bona intervenció / Javier Zamora

La UD Calpe juga el diumenge a les 18 hores, davant LOlleria CF en el camp de La Solana, del municipi valencià, un partit que l’entrenador Lauro Techeira anticipa com a complicat. L’Olleria CF, sota la direcció del seu entrenador Miguel Angel Mullor, ha mostrat una notable millora en els seus resultats, convertint-se en un rival difícil de sorprendre.

Després de la seua recent derrota enfront del Redován CF, la setmana ha transcorregut amb tranquil·litat per a la UD Calpe, que busca jugar sense la pressió dels resultats immediats. Este enfocament busca minimitzar els errors vistos en l’últim partit i aprofitar la calma per a afinar la seua estratègia.

Techeira, no obstant això, enfrontarà el desafiament sense dos peces clau de la seua esquadra. El porter Cassius i el davanter Fede estaran absents a causa de suspensions per acumulació de targetes grogues, la qual cosa podria complicar la formació inicial de l’equip.

Del costat de LOlleria CF, també se sentirà l’absència del seu porter Frede, habitual suplent, qui va rebre una targeta roja en l’últim joc i es perdrà esta trobada per sanció.

L’encontre promet ser una prova de tenacitat per a la UD Calpe, que busca redimir-se de la seua anterior derrota mentre enfronta a un equip revitalitzat i més competitiu sota la seua nova gestió tècnica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *