Esports

UD Ondarense y UD Calpe se coronan en el Torneig de Pasqua de Dénia

La formació de la Penya La Marina Xàbia va ser finalista en totes dues categories
L'equip d'Ondara guanyador en la categoria aleví / FB Dénia

El Torneig de Pasqua de futbol benjamí i aleví a Dénia va tancar la seua tercera edició amb dos finals que van mantindre als aficionats a la vora dels seus seients. Organitzat magistralment pel FB Dénia, la competició es va convertir en l’epicentre del futbol base, congregant a huit equips repartits en dos categories: benjamins i alevins. La competició celebrada en el camp del Rodat va deixar clar l’alt nivell de les joves promeses del futbol regional.

En la categoria benjamí, l’emoció es va mantindre fins a l’últim xiulet. Penya La Marina Xàbia i UD Ondarense es van enfrontar en una final que va ser molt més que un simple partit de futbol. Amb un joc intens i moments plens d’emoció, el Ondarense va aconseguir imposar-se per la mínima diferència, 1-0, gràcies a un gol que va marcar el destí del partit. Malgrat els esforços de Penya La Marina Xàbia per igualar el marcador, l’equip d’Ondara va saber mantindre l’avantatge i es va alçar amb el títol, culminant un torneig en el qual van demostrar serietat i compromís.

Per part seua, la categoria aleví no es va quedar arrere quant a intensitat. Penya La Marina Xàbia arribava com a favorit després d’una fase de grups impecable, però es va trobar amb un UD Calpe resolt a desafiar les expectatives. Els joves de Calp, amb una mescla de talent i estratègia, van aconseguir avançar-se en el marcador en el minut 27 i, sense donar temps a la reacció dels seus rivals, van segellar la seua victòria amb un segon gol un minut després. El 2-0 no sols va reflectir el domini del Calp en la final sinó també la seua capacitat d’aprofitar els moments crucials del partit.

El lliurament de trofeus, a càrrec de Raúl Ferrando del Futbol Base Dénia, va ser el fermall d’or per a un torneig que va deixar grans moments per al record. Els equips de Penya La Marina Xàbia, encara que no van aconseguir el triomf final, van demostrar un nivell competitiu que parla bé del futur del futbol a la comarca. D’altra banda, UD Ondarense en benjamins i  UD Calp en alevins es van consagrar com merescuts campions, escrivint una pàgina daurada en la història del  Torneig de  Pasqua de Dénia. Amb esperit de superació i centellejos de qualitat, els joves futbolistes han deixat en clar que el futur de l’esport rei està en bones mans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *