Esports

Un minvat Garbi Dénia va caure davant el BM Torrevieja (34-24)

Els dianenses sol van poder plantar cara durant la primera mitat davant la falta de jugadors
Equip del CD Garbi Dénia / Javier Zamora

En la vintena jornada de la Lliga Autonòmica d’Handbol, Grup Sud, el CD Garbí Dénia va enfrontar un dur revés en perdre 34 a 24 contra el BM Torrevieja. La trobada, disputat en el pavelló Cecilio Gallego, va estar condicionat per les nombroses baixes en l’esquadra de Dénia, la qual cosa va suposar un desafiament considerable en una de les pistes més difícils de la lliga.

Pedro García, tècnic del CD Garbí, va comptar amb només 10 jugadors a causa d’un cúmul de lesions que van afectar l’equip. Malgrat les adversitats, el conjunt groc va competir amb determinació durant la primera mitat, mostrant solidesa defensiva però mancant de la necessària calma i precisió en els seus llançaments ofensius. Al descans, el marcador reflectia un 16-14, amb Dénia només dos gols a baix.

En tornar al joc, el BM Torrevieja va incrementar el ritme, i el desgast físic va començar a prendre el seu peatge en els visitants. La falta d’alternatives en la banqueta es va fer sentir, i els locals van aprofitar per a anar-se ampliant gradualment el seu avantatge en el marcador. Sense opcions per a girar i refrescar l’alineació, García va observar com la bretxa en el marcador s’eixamplava fins al definitiu 34 a 24.

Mirant cap avant, el CD Garbí Dénia enfrontarà la seua penúltima jornada de lliga este diumenge, quan visiten al BM Thader en el pavelló Joaquín Garrido de Rojales a les 12.00 hores. Amb la temporada acostant-se a la seua fi, l’equip buscarà recuperar-se i tancar amb una nota positiva, malgrat els reptes enfrontats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *