Societat

Veïns de Les Rotes denuncien l’abandó de diverses obres que afecten el paisatge

Una grua que porta més d'un any parada i planxes de ferro sobre l'asfalt són alguns dels problemes
Grua d'una obra parada des de fa més d'un any tapant la vista de la Torre del Gerro / Tino Calvo

Els veïns del barri de Les Rotes, a Dénia, denuncien les molèsties que suposen per al seu dia a dia l’abandonament de certes obres que porten, en algun dels casos, més d’un any aturades.

És el cas d’una grua que se situa en la parcel·la d’un xalet en el qual els treballs porten paralitzats des de fa ja un any. Els residents de les vivendes confrontants argumenten que la casa “continua tal com la van deixar” i que, en concret la grua, suposa “tant una molèstia com un perill, amb les fortes ratxes de vent que tenim en la zona”. Per a més inri, l’abandonament d’aquesta construcció provoca un impacte visual “molt negatiu per a la ciutat”.

Grua en una obra paralitzada des de fa més d’un any | Tino Calvo

Encara que la grua que tapa la vista de la Torre del Gerro no és l’únic element indesitjat en el barri pels veïns. En la mateixa calçada, una planxa de ferro cobrix un forat per accedir a l’alcantarillat. Segons diversos testimonis, esta passarel·la improvisada, “ha estat atornillada al sòl pel mateix veí que va fer dita obra perquè li molestava el soroll dels cotxes en passar per damunt”.

Planxa de ferro sobre la calçada de Les Rotes | Tino Calvo

Així mateix, els veïns asseguren que roman instal·lada “des de Nadal en el mateix lloc, des de principis d’any”. Fins i tot, argumenten que l’autobús de transport públic que circula per la dita ruta, a vegades “ha de parar-se, frenar i fins i tot esquivar aquesta planxa” la qual cosa provoca “aglomeracions i suposa un risc per a la gent”.

Grua en una casa de Les Rotes | Tino Calvo

Segons informen a este mitjà, amb estes denúncies busquen que “l’Ajuntament de Dénia busque solucions i realitze les inspeccions necessàries”.

Un comentario en “Veïns de Les Rotes denuncien l’abandó de diverses obres que afecten el paisatge

  1. El Ayuntamiento se preocupa poco o nada. En las Rotas, en el mes de octubre, se podaron las plantas y árboles del barranco que pasa por el caminal paralelo a los apartamentos ” los molinos” y el camping los pinos y a día de hoy no se recogieron los restos de poda ni toda la porquería que apareció debajo de las plantas y árboles. Un WC, cazuelas, horno y microondas, garrafas y botellas de plástico, latas de cerveza ya roñosas de los años que llevan allí. Aunque las Rotas es Denia, el ayuntamiento brilla por su ausencia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *