Esports

Victoria de Juanra Pous i Mª Isabel Ferrer en la Volta a Peu al Verger

Va haver-hi emoció ja que el vencedor va avantatjar en 8 segons al segon classificat José David Moruno
Mª Isabel Ferrer guanyadora en la XVI Volta a Peu al Verger / Kike Aracil

La sexta prova puntuable del Circuit a Peu Marina Alta, organitzada amb mestratge pel CA Sense Pressa del Verger, va congregar a quasi 1.000 corredors en una competició que es va desenvolupar sota una intensa calor, desafiant la resistència i estratègia dels atletes conforme avançava el matí.

Juanra Pous del CD l’ Espenta es va destacar en la categoria masculina, imposant un canvi de ritme en la recta final que el va portar a travessar la línia de meta en un impressionant temps de 32:34. Molt a prop va entrar per meta José David Moruno del CA Corremundos, qui va marcar un temps de 32:42, i per Jorge Llácer del CA Ondara Tri-Esport, que amb un crono de 32:46, va repetir la seua posició del tercer lloc obtinguda l’any anterior.

En categoria absoluta femenina, María Isabel Ferrer del CE Llebeig Xàbia va demostrar una vegada més el seu domini en revalidar el seu títol amb una marca de 34:58, volant cap a la meta amb determinació i agilitat. Marta Pérez del CA Cametes de Pedreguer li va seguir en segon lloc, finalitzant la carrera en 36:59, mentres que Cristina Roselló del CA Publidom va completar el podi amb un temps de 38:00, assegurant el tercer lloc.

Els tres primers classificats en la XVI Volta a Peu al Verger | Kike Aracil

Este esdeveniment esportiu no sols va subratllar l’excel·lent organització per part dels amfitrions sinó també la multitudinària comunitat de corredors que participen activament en el Circuit a Peu. Amb la pròxima cita programada per a este dissabte en Dènia, l’expectativa creix mentres els atletes es preparen per a la sèptima prova puntuable del circuit.

Les inscripcions romanen obertes fins al divendres 18 d’abril a través de les webs oficials www.somesport.com i www.circuitapeu.com, convidant a més entusiastes a sumar-se a la competició. El Circuit a Peu seguix avant amb el seu calendari fins a juny, quan se celebrarà l’última prova, prometent més emocions i desafiaments per als corredors en les pròximes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *