Esports

Victoria de la S. Valenciana Sub 14 davant Ceuta (4-2)

L'equip que dirigix el dianense José Luis Mengual va patir més del compte per a guanyar
Selecció Valenciana Sub 14 celebrant la victòria davant Melilla / FFCV

El combinat Sub14 de la Selecció Valenciana de futbol sala, dirigit per José Luis Mengual, va començar amb el peu dret la seua marxa en el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques celebrat a San Pedro del Pinatar. En el Pavelló Municipal Poal, els joves valencians van mostrar una mescla de tècnica i tàctica que els va valdre una important victòria per 2-4 sobre Ceuta.

Des de l’inici, la Selecció va demostrar la seua determinació, generant oportunitats clares i forçant al porter rival a múltiples intervencions. Carlos, del CD Paidos Dénia, va obrir el marcador aprofitant un rebot per a fer el primer gol del partit, marcant el ritme del partit.

Malgrat els intents de Ceuta per igualar el marcador, la defensa valenciana, destacant la intervenció crucial d’Álvaro, va mantindre la porteria quasi inviolable. Després d’un temps mort estratègicament demanat per Mengual, la Selecció va reprendre el control del joc, i abans del descans, va estar prop d’augmentar el seu avantatge.

El segon temps va mostrar un breu ressorgir de Ceuta, però la qualitat de la Selecció no va tardar a brillar novament. Amb gols de Julen Fuentes i Valerio de l’el Pinós Atlethic FS, els valencians van ampliar el seu avantatge a 0-3, posant el partit costa amunt per als de Ceuta.

Ceuta, no disposada a rendir-se sense lluitar, va optar per jugar de cinc, la qual cosa els va permetre retallar distàncies amb un parell de gols de Said, posant el marcador en un tibant 2-4. No obstant això, la sòlida defensa valenciana i un pal salvador van evitar un retorn complet.

Amb esta victòria, la Selecció Valenciana es prepara per a enfrontar a l’amfitriona, Múrcia, en un partit decisiu que podria definir el seu passe a les semifinals, després de la impressionant arrancada dels murcians amb una golejada de 11-0 sobre Canàries. Esta pròxima trobada promet ser un desafiament crucial en la seua lluita pel títol nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *