Esports

Victoria i lideratge per a l’infantil del CD Paidos Dénia

Els col·legials van guanyar en la pista del FS Peníscola per 3 a 6
Nata Grimalt amb els seus xics de l'infantil del CD Paidos Dénia / CD Paidos Dénia

El pavelló municipal de Peníscola es va convertir en escenari d’una destacada victòria del CD Paidos Dénia, que va superar als locals per un contundent 6 a 3 en la segona jornada del play off autonòmic infantil. Amb este resultat, els dirigits per Nata Grimalt es posicionen líders del Grup 1 amb 6 punts, marcant un ritme fort en la competició.

El partit va començar amb una fase de tanteig mutu, on tots dos equips van mostrar cautela. No obstant això, van ser els visitants els primers a trencar l’equilibri amb un gol d’Àlex, posant en avantatge al seu equip. A partir d’ací, el CD Paidos Dénia va mostrar la seua superioritat tècnica i tàctica, estenent el seu lideratge amb dos gols addicionals de Delgado, que van deixar el marcador en un encoratjador 0 a 3.

Malgrat l’esforç dels locals per revertir la situació, incrementant la seua pressió, Carlos Herrera va ampliar l’avantatge amb el quart gol per als de Dénia. El FS Peníscola va aconseguir el seu primer tant gràcies a Marc, però la resposta del CD Paidos Dénia va ser immediata i efectiva, amb Miguel marcant l’1 a 5.

El tram final del partit va veure més acció en el marcador, amb un altre gol de Moha per part del FS Peníscola i un més de Vera per als visitants. Marc, va tancar el partit amb el tercer gol per al seu equip, però ja era tard per a canviar el destí del partit.

Amb el xiulet final, el CD Paidos Dénia es va emportar una victòria important que no sols els col·loca en una posició envejable dins del seu grup sinó que també augmenta la seua confiança per a la pròxima trobada a casa contra el CD Exposición, un rival directe en la lluita pel lideratge del grup. Este emocionant xoc està programat per a este dissabte a les 18 hores en el pavelló de Dénia, prometent ser un altre capítol apassionant en estos play offs autonòmics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *