Societat

Xàbia honra aquest diumenge a Sant Francesc de Paula

La ciutat celebra el patró dels frares mínims que van construir un convent en 1601
Presentació dels actes per Sant Francesc de Paula / Aj. Xàbia

Xàbia es prepara per a una cita destacada al calendari festiu-religiós, que té aquest diumenge la cita amb Sant Francesc de Paula, patró dels frares mínims que van construir un convent a la ciutat en 1601.

Una representació dels mayorales i mayoralesas de la festa van lliurar ahir el programa d’actes a l’alcaldessa, Rosa Cardona i la regidora de Festes, Mavi Pérez, amb la qual fan extensiva la seua invitació a tota la corporació i als veïns i veïnes.

Els mayorales i mayoralesas són Juan Sapena Bolufer, Luisa Buigues Ivars, Pepa Cruañes Ivars, Pepa Buigues Ivars, Mª Francisca Cruañes Ivars, Concepción Cabrera Cruañes, José Cholbi Ros, Nathan Espasa Hobbs, Maruja Segarra Torres i María Magdalena Marí Molina.

Programació Sant Francesc de Paula

La programació s’estén tota aquesta setmana amb la novena a Sant Francesc de Paula a les 19.30 hores en la parròquia de Sant Bertomeu amb rosari i cant dels gojos. El diumenge 14 d’abril serà el dia gran, amb una cercavila a partir de les 18.30 hores, a càrrec de la Romàntica del Saladar pels carrers de la processó; missa solemne en el Convent cantada pel Cor Parroquial de Sant Bertomeu a les 19.00 hores.

En concloure l’ofici religiós començarà la processó de Sant Francesc de Paula per l’itinerari habitual i en finalitzar tots els assistents estan convidats a un vi d’honor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *