Societat

Xàbia oferix 42 nous llocs d’ocupació social per a 2024

Les sol·licituds es poden presentar a partir del dia 29 d'abril fins al 28 de maig
Treballadors del Ajuntament / Aj. Xàbia

L’Ajuntament de Xàbia oferix 42 llocs de treball social gràcies al Pla d’Ocupació Social de 2024 per aquest 2024. Els diferents oficis es dividixen en 16 peons de comeses vàries; 8 oficials d’obres, vies públiques, jardineria-forestal; 4 operaris de neteja; i 14 persones que exerciran funcions de conserge i controlador d’espais públics.

Els contractes són per al que resta de 2024, i les sol·licituds es poden presentar a partir del dia 29 d’abril, fins al 28 de maig, (20 dies hàbils) en el registre (Oficina d’Atenció al Ciutadà) o a través de la seu electrònica.

Requisits

Alguns dels requisits per a sol·licitar un de les 42 ocupacions del pla social: estar inscrit en el servei públic d’ocupació amb una antiguitat mínima d’un mes, no estar percebent prestacions o subsidis per desocupació majors de 500 euros i ser espanyol o d’alguna nacionalitat amb lliure circulació de treballadors; estar en possessió del permís de conducció B; i estar al corrent de les obligacions fiscals amb l’Ajuntament.

A l’hora de la selecció dels beneficiaris, les bases arrepleguen mèrits com el temps que porten els aspirants en situació de desocupació; formar part d’una unitat familiar beneficiària d’una ajuda dels Serveis Socials Municipals de l’Ajuntament de Xàbia durant 2023; tindre el títol de família nombrosa; tindre hipoteca o pagar un lloguer a Xàbia; família monoparental o algun familiar al càrrec amb condició de dependent. Així com, tindre experiència en llocs similars.

Després de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província, l’alcaldessa, Rosa Cardona, ha remarcat que aquest pla “continuem apostant per donar suport a les famílies de Xàbia donant-los oportunitat d’ocupabilitat i inclusió social”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *