Solidaritat

1.400 quilòmetres pedalant a favor de Condenados al Bordillo

El divendres, 24 de maig, comença la VII Cursa Solidària Angers-Dénia
Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Carrera Solidària / Condenados al Bordillo

Onze ultra corredors participen en la VII Cursa Solidària Angers-Dénia, a favor de l’Associació Condenados al Bordillo.

Els agosarats ciclistes recorreran els 1.400 quilòmetres que separen ambdues ciutats, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitza l’Escola d’Esport Adaptat de l’Ajuntament de Dénia i recaptar fons per al seu funcionament.

Aquesta cursa solidària es va celebrant des de l’any 2011, entre Condenados al Bordillo i l’Associació francesa Entraid, d’ultra corredors. S’ha realitzat als anys 2011, 2013, 2015, 2016 (corrents), 2017, 2019, 2022 i ara de nou en 2024.

L’eixida està prevista el divendres 24 de maig, i, després de nou etapes, l’arribada serà l’1 de juny a la capital comarcal, on seran rebuts a l’IES Maria Ibars.

Un grup d’esportistes de la Penya Ciclista ‘Fent Amics’ de Dénia, els esperaran a Simat de Valldigna per acompanyar-los en l’últim esforç fins a la ciutat.

L’últim quilòmetre serà recorregut, amb bicicletes adaptades, per un grup de persones amb capacitats diferents, acompanyats per corredors, ciclistes i persones en patinet, tots ells usuaris i familiars, simpatitzants, voluntaris, amics de l’Associació, qui entraran a l’Institut on els rebrà un gran nombre de persones.

Hi haurà una exposició fotogràfica de l’Escola Municipal d’Esport Adaptat de l’Ajuntament de Dénia, que gestiona Condenados al Bordillo des de l’any 2010 i que té com a objectiu fonamental que les persones amb capacitats diferents puguen gaudir dels beneficis de l’activitat física.

S’entregaran els trofeus als ciclistes, realitzats pels usuaris del TAPIS de Dénia, i l’Ajuntament els lliurarà, també, un detall de reconeixement i agraïment. Per últim, actuarà la Muixeranga de Segària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *