Gastronomia

11.000 copes i 4.000 tapes servides en la IV Fira del Vi Marina Dénia

Aquesta edició bat rècords de visitants i supera les expectatives de l'organització
Ambient en la IV edició Fira del Vi Marina Dénia / Tino Calvo

La Fira del Vi Marina Dénia tanca les portes amb rècord de visitants en la seua quarta edició.

En aquesta edició s’han superat les expectatives, s’han servit més d’11.000 copes de vi i 4.000 tapes, a més s’ha incrementat el nombre d’empreses participants. “Vull donar les gràcies a tots els que han passat aquests dies per la nostra marina, la fira ha sigut un èxit de participació, però també d’organització. Gràcies també a totes les empreses que han portat els seus productes i a l’Ajuntament de Dénia, Bodegas Vicente Gandía, Bodegas Blasco i Fine&Country per recolzar l’esdeveniment un any més”, ha comentat Gabriel Martínez, capità-director de Marina Dénia.

Els responsables dels cellers se’n van satisfets per l’acollida que han tingut en aquesta fira del vi i han manifestat la qualitat dels clients que han passat aquests dies, “a més d’estar ubicats en un entorn insuperable”, han assegurat. En aquesta edició han participat: Sangría Torito Guapo, Celler Cataruz, Príncipe de Viana, Amar lo Fresco, Clos de Lom, QMComo, Bodegas Blasco, Pago de Tharsys, Bodega Las Virtudes, Excelsia, A Cuerpo de Rey, Finca Collado, Finca Mont Roig, M de Alejandría, Bodegas Bocopa, Martín Codax, Nodus, Bodegas Xaló, Beekery, Les Freses, Terra de Sabor, Vicente Gandía i La Encina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *