Platges

22 banderes blaves onejaran en les platges, ports i clubs nàutics de la Marina Alta

Dénia recupera la de Les Deveses; Xàbia continua sense la de l'Arenal, i Teulada perd la de l'Ampolla
Estat de les platges de Dénia en el pont de maig / Tino Calvo

La Marina Alta ha aconseguit 22 banderes blaves que onejaran, aquest estiu de 2024, en les seues platges, ports i clubs nàutics.

Per municipis, Dénia recupera el distintiu per a la platja de Les Deveses, que l’any passat no va poder obtindre a causa de les obres de regeneració que es van estar duent a terme. A més d’aquesta, la capital comarcal reedita la bandera blava per a Les Bovetes, Les Marines, Marineta Cassiana, Molins i Punta del Raset.

Mentrestant, Calp manté les tres per a les seues platges de Cantal Roig, La Fossa i Arenal-Bol.

Xàbia continua sense la de l’Arenal, com ja va ocórrer l’estiu passat. Les dues revalidades s’onejaran en els màstils de les platges de La Granadella i La Grava.

També dos distintius onejaran en el litoral de Teulada-Moraira, en El Portet i Les Platgetes, perdent la de l’Ampolla. Altres tantes per a Benissa, en les cales Baladrar i Fustera.

I El Poble Nou de Benitatxell revalida de la Cala del Moraig.

Ports i clubs nàutics

D’altra banda, la comarca reedita les sis banderes blaves per als seus ports i clubs nàutics. És el cas de les instal·lacions del Real Club Nàutic Dénia, port esportiu i turístic Marina Dénia, Club Nàutic Jávea, Real Club Nàutic Calpe, Club Nàutic Les Bassetes (Benissa) i Club Nàutic Moraira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *