Medi ambient

Així quedarà la campanya de vigilància forestal en el Montgó

En la mateixa s'impliquen, entre altres, els Ajuntaments de Dénia, Xàbia i Gata de Gorgos
Parc Natural del Montgó / Miriam Pagán

Ja coneixem com serà la campanya de vigilància i prevenció d’incendis forestals en el Montgó, per a aquest 2024.

El dimarts 30 d’abril, se celebrava una reunió de coordinació entre els Ajuntaments de Dénia, Xàbia i Gata de Gorgos, a més d’altres cossos implicats en aquesta campanya, com Policia Nacional, Guàrdia Civil, Guardes Forestals, Policies Locals dels tres municipis, i ACIF (Agrupació contra Incendis Forestals).

Com a novetat, segons ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana de Dénia, Javier Scotto, a aquesta redacció informativa, no s’ha establit una data de finalització d’aquesta campanya de vigilància.

Igual que en anys anteriors, es zonifica este Parc Natural. Scotto ha explicat que a Xàbia, junt amb ACIF, li correspon des del Cap de Sant Antoni fins a la urbanització Los Lagos. A Gata de Gorgos, entre Xàbia-Jesús Pobre-La Xara. I Dénia solapa Jesús Pobre, a més de la vigilància des del Castell.

Precisament, la capital comarcal començarà, finalment, la campanya de vigilància forestal el pròxim dilluns 6 de maig.

L’edil també ha precisat la intenció de subscriure un conveni en el qual s’establisca la labor de coordinació entre els tres Consistoris, per accedir a una via de comunicació amb la xarxa COMDES, xarxa de Comunicacions Mòbils Digitals d’Emergències i Seguretat de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *