Esports

Akra/Vila va imposar la seua llei en el Torneig “Glynn McCarthy” de rugbi

Van véncer en una intensa i emocionant final al CAU B de València
Equipe campió del torneig AKRA/Vila / Dénia Barbarians Rugby

Dissabte passat, Dénia es va convertir en l’escenari d’una vibrant jornada de rugbi amb la celebració del Torneo “Mac” S16, un esdeveniment que va reunir les joves promeses del rugbi de la Comunitat Valenciana. Este torneig, que porta el nom de Glynn McCarthy, una figura emblemàtica del Dénia Rugbi Club, va atraure a veterans i aficionats al Poliesportiu local per a gaudir d’un dia ple d’esportivitat i competició.

Un total de deu equips van participar en l’esdeveniment, dividits en dos grups després d’un sorteig inicial. El Grup A va estar compost per CAU B, València, Dénia Barbarians, Sant Roque A i Inter, mentres que el Grup B el van formar Akra/Vila, Coiots, Aguiles, CAU A i Sant Roque B. Els equips van enfrontar una fase de liguilla en els camps de Rugbi “Tio Luis” i Futbol “Diego Mena”, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Dénia i el CD Dénia.

Després d’intensos partits en la fase de grups, els equips es van enfrontar en les fases finals, culminant en una emocionant final entre CAU B de València i Akra/Vila d’Alacant. Finalment, van ser els alacantins d’Akra/Vila els qui es van emportar el títol en una ajustada victòria.

El tercer lloc va ser per a l’equip de València, que es va imposar davant Coiots, mentres que Dénia Barbarians va aconseguir una meritòria quinta posició després de véncer a Javea Aguiles en un apassionant derbi comarcal.

El trofeu al màxim anotador del torneig va ser atorgat a Marí de l’Akra/Vila, destacant el seu excel·lent rendiment durant el torneig.

Formació del Dénia Barbarians Sub 16 | D. Barbarians

La jornada va concloure amb la cerimònia de lliurament de trofeus per part del propi Glynn McCarthy, seguida d’un Tercer Temps de germanor, que va reforçar l’esperit de comunitat i respecte entre tots els participants. Este torneig no sols va celebrar l’esport, sinó també la contribució de McCarthy al rugbi a Dénia, reafirmant el compromís del club amb el foment del rugbi juvenil a la regió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *