Esports

Alex Pella encara el “Desafiament Victoria” amb ambició i un enfocament sostenible

A bord del "Maxicat Victoria", un multibuc oceànic de 33 metres apunten a establir un nou temps de referència mundial
Vaixell "Maxicat Victoria", un multibuc oceànic de 33 metres / Marina de Dénia

En l’avantsala d’una de les proves més exigents de la seua carrera, el reconegut navegant Álex Pella es prepara per al “Desafío Victoria, un ambiciós projecte que inclou un intent de rècord de tornada al món navegant cap a l’oest. Pella, que ja ha deixat la seua marca en la navegació oceànica amb nombrosos rècords, cerca ara superar el seu propi assoliment en un projecte que celebra el 500 aniversari de la primera volta al món de Magallanes i Elcano.

A bord del Maxicat Victoria, un multibuc oceànic de 33 metres equipat per a l’alta competició, Pella i el seu equip apunten a establir un nou temps de referència mundial. “És un recorregut que esportivament no estava valorat. I vaig pensar: ací hi ha alguna cosa a fer des d’Espanya”, explica Pella sobre la seua motivació per a embarcar-se en esta aventura que combina desafiaments esportius amb un fort missatge de sostenibilitat.

El projecte es desglossa en diverses fases, començant amb l’intent de rècord en la “Vuelta a Menorca” este mes, seguit per la “Vuelta a España” i culminant en el “Trofeo Oceánico Elcano. Però més enllà dels rècords, Pella està enfocat a enviar un missatge poderós sobre la necessitat de canviar els nostres hàbits de consum. “El planeta se’ns està quedant xicotet i no podem seguir així”, advertix el navegant.

El “Desafío Victoria” no és només un repte esportiu, sinó una plataforma per a fomentar un canvi en la consciència global, fent ressò del llegat dels grans exploradors però amb una visió renovada cap a la sostenibilitat i el respecte pel nostre entorn.

Entrevista amb Álex Pella Desafío Victoria – Entrevista Alex Pella (youtube.com)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *