Esports

Àmplia derrota de l’infantil del Dénia BC davant el CB Escolapias (65-25)

Un mal inici del partit va penalitzar als xavals que entrena Rubén Velázquez
Jugador infantil del Dénia BC davant un rival / Dénia BC

L’equip infantil del Dénia BC, dirigit per Rubén Velázquez, va patir una contundent derrota en la seua visita a la pista d’ CB Escolapias (65-25), en un partit on els locals van demostrar superioritat des de l’inici. El conjunt valencià va establir un ritme intens que els visitants no van aconseguir igualar, obrint una bretxa en el marcador que es va ampliar ràpidament.

Des dels primers minuts, els locals va prendre la davantera i no va donar opció als xics de Dénia d’entrar en el joc, amb un parcial contundent que va posar el marcador en 49-21 en finalitzar el quart període. Malgrat un breu respir després del descans, els locals van reprendre el seu domini i van tancar el marcador en el sisè període.

La reacció del Dénia BC va arribar tard en el partit, però va ser una mostra de caràcter i resiliència. En l’última part del partit, els visitants van millorar significativament el seu acompliment, mostrant una defensa més sòlida i una major efectivitat en atac, la qual cosa va permetre tancar el partit amb una nota una mica més positiva, malgrat la derrota.

Dissabte que ve, Dénia BC tindrà l’oportunitat de redimir-se en el partit de tornada davant CB Escolapias, que se celebrarà en el pavelló Joan Fuster a les 12.30 hores. Els jugadors i el cos tècnic estan motivats per a enfrontar este desafiament i aspiren a mostrar una millor versió a casa, amb l’esperança de complicar-li el partit als seus rivals i tancar la temporada de manera digna, mantenint vives les esperances d’aconseguir la final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *