Política municipal

Ana Kringe: “Crec que el canvi de cicle està a punt de caure en les pròximes eleccions municipals”.

Entrevista, a Dénia FM, amb l'exalcaldessa del PP a Dénia
L'exalcaldessa del PP a Dénia, Ana Kringe / Alba Alborch

Ana Kringe considera que hi haurà un canvi de cicle polític en les pròximes eleccions municipals. Així s’ha pronunciat als micròfons de Dénia, en el ‘primer café’.

Sis anys després de deixar la vida política activa, de primera línia, l’exalcaldessa del PP a la ciutat ha repassat alguns aspectes de la seua experiència política, des que va començar en 1999, en la política municipal, com a regidora de Joventut, Festes i Benestar Social, en el govern liderat, aleshores, per Miguel Ferrer. Fins que va deixar la política en agost de 2018, després de la seua imputació en el Cas Púnica. Ha sigut regidora en l’oposició, alcaldessa entre 2008 i 2015, i portaveu en l’oposició. Presidenta del PP local durant 11 anys, diputada provincial i gerent del Patronat de Turisme Costa Blanca. Amb 20 anys va ingressar en NNGG, sent presidenta d’esta agrupació juvenil del PP.

Assegura que actualment viu “molt tranquil·la i molt bé”; allunyada de la primera línia. Recorda la primera corporació municipal en la qual va formar part, 1999-2003, quan no hi havia tanta gent jove en les llistes electorals municipals, i com en els plens “es discutia, però hi havia respecte” i una vegada finalitzats, se n’anaven tots els regidors (govern i oposició) a prendre alguna cosa junts. “Ara és impensable”, indica.

De fet, ha mostrat la seua sorpresa en veure l’últim vídeo del ple, al seu judici es va oferir “una imatge un poc patètica”, i com es dirigia l’alcalde a la portaveu municipal popular.

Precisament, sobre l’actualitat municipal, considera que hi haurà un canvi de cicle en les pròximes eleccions municipals. Això sí, corrobora que “no tornaria”.

Entre els moments més difícils com a alcaldessa assenyala l’últim incendi del Montgó. I els “huit anys de calvari” en l’última causa judicial en la qual se li va imputar, fins que es va arxivar la seua presumpta relació amb eixe cas.

També lamenta l’estat de la ciutat malgrat tindre “el govern més car, pagar els impostos més cars”, apuntant que malgrat el nou contracte del servei de recollida de residus “no veig millora”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *