Esports

Antonella Gamarra i Mireia Bosch campiones Provincials Infantils

La seua companya Chloe Ruiz del CG Dénia va ser subcampiona provincial en la categoria Benjamín Individual
Antonella Gamarra Scazino i Mireia Bosch lluint medalles / CG Dénia

El Club Gimnàstica Dénia es va traslladar a la Vila Joiosa per a competir en la Fase Provincial de Nivell Federació Mitjà, on els seus gimnastes van mostrar una vegada més la seua qualitat i dedicació.

La jornada va estar plena d’èxits per a l’equip dianense, destacant especialment en les categories benjamí i infantil. Chloe Ruiz Sancho va brillar en la categoria Benjamín individual, on es va alçar com a subcampiona provincial, demostrant gran tècnica i elegància en les seues rutines.

En la competició d’equips, la categoria infantil va veure a Antonella Gamarra Scazino i Mireia Bosch aconseguir el més alt del podi, aconseguint el títol de campiones provincials amb una actuació que va combinar a la perfecció coordinació i gràcia.

Paula Giménez també va tindre una destacada actuació en la categoria Infantil Individual, finalitzant en una meritòria octava posició. Este resultat és especialment significatiu donat l’alt nivell de competència en la seua categoria.

Gimnastes del CG Dénia en la competició de la Vila Joiosa | CG Dénia

Les entrenadores del club, visiblement satisfetes i contentes, van ressaltar l’esforç i el compromís de totes les gimnastes. A més, totes les participants del Club Gimnàstica Dénia van aconseguir la seua classificació per al Campionat Autonòmic, la qual cosa augura un futur prometedor per a estes joves promeses de la gimnàstica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *