Esports

Arranca el diumenge el Concurs de Pesca de Caiac Castell de Dénia

El concurs arrancarà a la platja Punta del Raset a les 8 i es prolongarà fins a les 13 hores
pescadors durant el concurs / Marina El Portet

La platja de la Punta del Raset de Dénia es convertirà, este diumenge, en l’escenari de l’apassionant Concurs de Pesca en Caiac Castell de Dénia, que donarà inici a les 8 del matí amb la participació d’uns 35 pescadors provinents de València, Alacant, Múrcia, Madrid i diversos punts de la Marina Alta.

Armats amb els seus caiacs i tot l’equipament necessari, estos pescadors federats disputaran un matí replet de competitivitat i habilitat tècnica.

Este esdeveniment no sols captura l’atenció dels entusiastes de la pesca, sinó que també atrau nombrosos espectadors que gaudixen del vibrant ambient al costat de la mar. Més enllà de l’esport, el concurs també es perfila com una oportunitat per a la trobada i la socialització, culminant amb un esmorzar comunitari postcompetició.

La competició s’estructura en tres categories, cadascuna amb trofeus per als primers tres llocs i premis que van des de canyes de pescar d’alta gamma fins a rodets i accessoris especialitzats. La jornada conclourà a les 13 hores amb el pesatge i la revisió de les captures per a determinar als guanyadors.

Els premis destacats per als guanyadors inclouen:

• Primer lloc per pes total: Canya HÖWK.
• Segon lloc per pes total: Rodet TICA SLOW.
• Tercer lloc per pes total: Carro LAZY BOYS.
• Major peça: Canya TUBERTINI BOLENTINO.
• Major nombre de trios d’espècies diferents: Canya AKAMI BAKING.

A més, es realitzarà un sorteig que oferirà des d’un caiac fins a canyes addicionals i assortits de cimbells, prometent més emoció i recompenses per als participants.

Este esdeveniment és conegut no sols per la seua competitivitat sinó també pel seu compromís amb la sostenibilitat i la seguretat. Les regles del concurs asseguren que totes les pràctiques de pesca siguen legals i respecten les talles mínimes de captura, a més de garantir la seguretat de tots els participants.

Organitzat per Marina El Portet de Dénia, el concurs ha crescut en participació i prestigi des de la seua primera edició en 2018, i enguany inclou fins i tot a famílies, amb dos xiquets que competiran acompanyats dels seus pares. Este detall augura un futur prometedor per a l’esdeveniment, la continuïtat del qual sembla més que assegurada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *