Esports

Arriba la XIV Edició del Campus d’Estiu de Futbol Sala de Dénia

L'activitat esportiva està dirigida a tots els xiquets i xiquetes,que desitgen aprendre i gaudir del futbol sala
Participants al Campus del 2023 / CFS Dianense

El CFS Dianense es prepara per a una emocionant XIV edició del seu Campus d’estiu de Futbol Sala, destinada a tots els xiquets i xiquetes, siguen de Dénia o de qualsevol altra localitat, que desitgen aprendre i gaudir d’este esport en un ambient dinàmic, divertit i formatiu.

El campus, que es durà a terme en el Pavelló del Poliesportiu Municipal de Dénia, no sols s’enfoca a ensenyar a jugar a futbol sala, sinó també a inculcar valors positius com la companyonia, el respecte, la superació i el treball en equip. Els participants tindran l’oportunitat de gaudir d’una varietat d’activitats relacionades amb el futbol sala, incloent-hi tècnica individual, tàctica individual i col·lectiva, preparació física, entrenaments específics de porters, jocs, partits, dinàmiques de grup i un torneig intern.

A més, enguany, el campus comptarà amb xarrades d’àrbitres, entrenadors i experts en nutrició esportiva, proporcionant una experiència educativa integral.

Xarrades al campus del 2023 | CFS Dianense

El campus està obert a tots els xiquets i xiquetes nascuts entre 2009 i 2017, i enguany tindrà una duració de quasi cinc setmanes, amb activitats de dilluns a divendres en horari de 9 h a 13 h, encara que els entrenadors estaran en la instal·lació des de les 8:30h per a rebre als participants i la recollida serà fins a les 14 h.

Dates del Campus:
Setmana 1: Del dimarts 25 de juny al divendres 28 de juny.
Setmana 2: Del dilluns 1 de juliol al divendres 5 de juliol.
Setmana 3: Del dilluns 15 de juliol al divendres 19 de juliol.
Setmana 4: Del dilluns 22 de juliol al divendres 26 de juliol.
Setmana 5: Del dilluns 29 de juliol al divendres 2 d’agost.

Preus d’Inscripció:

5 setmanes: 245 €
4 setmanes: 215 €
3 setmanes: 180 €
2 setmanes: 140 €
1 setmana: 80 €

La inscripció inclou assegurança esportiva, aigua d’1,5 litres per a cada participant, samarreta, pantalons i un detall de comiat.

El termini d’inscripció està obert des del dilluns 13 de maig i finalitzarà el 19 de juny. A partir d’eixa data, només s’acceptaran inscripcions per a completar grups amb places vacants i l’organització no garantix que el participant puga disposar de la roba en els seus primers dies de campus.

Per a inscriure’s, els interessats han d’enviar un correu electrònic a dianensefutsal@gmail.com. Este correu té com a objectiu detallar els aspectes més importants del campus. Les persones interessades que hagen sol·licitat informació hauran de respondre sol·licitant el full d’inscripció i la normativa del campus.

No perdes l’oportunitat de gaudir d’un estiu ple de futbol sala i diversió al Campus d’estiu del CFS Dianense!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *