Esports

Benavente va presentar el seu projecte de futur per al CD Dénia

La creació d'una Acadèmia i transformar en SAD el club en el 2026 entre els seus objectius
Benavente i Álvaro Payá explicant el projecte del club / Javier Zamora

L’actual president del CD DéniaJuan Benavente, va presentar el seu projecte de futur per al club. En este acte que va reunir uns escassos seguidors del club, va deixar clar la intenció que té de continuar al capdavant de l’entitat. El seu mandat acaba en esta temporada, per la qual cosa va confirmar que el mes de juliol hi haurà assemblea en la qual presentarà la seua candidatura.

Un projecte que va ser exposat per Álvaro Payá, persona que té experiència dilatada en el món del futbol professional va ser l’encarregat d’anunciar el seu contingut. Evidentment el seu principal objectiu és tractar d’augmentar la massa social, actualment és de tot just 50 socis. Es va anunciar una remodelació de la plantilla de cara a la pròxima temporada. Es tractarà de portar un canvi generacional de jugadors. Incorporar a la gent jove procedents del filial i juvenils.

Moment de la presentació. | J. Zamora

En el pla social i econòmic buscar patrocinis i aportacions privades que puguen millorar les arques del club. En els pròxims anys anar amortitzant el deute que actualment hi ha. Buscar la figura d’un ambaixador que porte el nom del CD Dénia per tota la geografia espanyola i fins i tot en l’àmbit mundial. Acréixer la comunicació digital de les notícies que es generen. Per a la temporada 2026 transformar el club en Sociedad Anónima Deportiva.

Acadèmia de Futbolistes

Entre tots estos objectius la joia de la corona és la creació d’una Acadèmia de jugadors. Toni Lledó actual Director Esportiu va explicar la filosofia de l’Acadèmia de jugadors. El primer pas que s’ha donat són els dos campus que per a este mateix estiu s’han posat a marxar. Busquen la creació per a la pròxima campanya de 2 equips que vagen des de les categories Benjamí fins a sènior. Es busca que siga un centre referent a la comarca, on es prioritze el desenvolupament del jugador en totes les categories amb la mateixa visió de joc.

Lledó explicant el projecte de l’Acadèmia de jugadors, | J. Zamora

Ambiciós projecte que de ben segur xocarà amb la realitat que el municipi té, la falta d’instal·lacions esportives. A tindre en compte que tant el camp El Rodat i el Diego Mena, ja estan saturats amb els actuals equips tant del mateix CD Dénia com de la EMFB Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *