Província

Benissa s’engalana per a la XXV Cursa Popular

Amb esta carrera es posa punt i final al Circuit a Peu Marina Alta 2024
Atletes en la Cursa Popular a Benissa / Kike Aracil

El municipi de Benissa, este dissabte, es convertirà en el punt d’atenció de l’atletisme regional amb la celebració de la XXV Cursa Popular de Benissa. Una prova que acomiadarà el Circuit a Peu Marina Alta 2024. L’esdeveniment, organitzat conjuntament pel Club Ginestar Atletisme Benissa i l’Ajuntament de Benissa, promet ser una jornada repleta d’emoció i esportivitat.

La competició arrancarà a les 16.30 amb les carreres infantils, que tindran com a escenari el carrer Pare Andrés. Estos joves atletes donaran inici a una vesprada de festivitat i competició, on s’espera una gran participació i entusiasme tant de corredors com d’espectadors.

Atletes infantils en la Cursa de Benissa | K. Aracil

La prova regna, que s’iniciarà a les 19.00 hores, oferirà un renovat i desafiador recorregut de 8,3 quilòmetres. La carrera partirà i culminarà en la Plaça Jaume I, portant als participants per un trajecte que combina zones urbanes amb vista espectaculars cap al Penó d’Ifach i la badia de Calp, prometent ser tant un desafiament físic com un delit visual.

L’esdeveniment no sols es limita a la competició, ja que els participants que hagen completat almenys huit de les tretze carreres del circuit podran arreplegar un regal especial, un gest d’agraïment per la seua dedicació i esforç al llarg de l’any. A més, l’organització ha preparat diverses sorpreses, que segur animarà l’ambient i farà d’este tancament de circuit una verdadera festa de l’atletisme.

Els servicis al corredor inclouen dutxes disponibles al Palau Sant Pere, proporcionant comoditat als atletes després del seu esforç. La inscripció seguix oberta fins al divendres 31 de maig al migdia, a través de la pàgina web de Somesport.

Amb tots estos al·licients, la XXV Cursa Popular de Benissa no sols busca coronar als campions d’esta edició sinó també celebrar l’esperit de l’atletisme i la comunitat que s’ha construït entorn del Circuit a Peu Marina Alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *