Política

Calp dona suport a la resolució pacífica dels conflictes en el Dia d’Europa

Les guerres a Ucraïna i Gaza han sigut els principals fotos de la reivindicació
Celebració del Dia d'Europa / Aj. Calp

L’Ajuntament de Calp ha commemorat el Dia d’Europa amb una jornada de convivència que va iniciar amb la hissada de la bandera de la Unió Europea en la plaça Colón. La celebració va comptar amb la presència de l’alcaldessa Ana Sala i el regidor de Promoció Internacional, Marco Bittner, els qui van llegir un significatiu manifest en la Calalga.

En este discurs, es va destacar el compromís del Calp amb la diversitat i es van esmentar les crisis humanitàries a Gaza i Ucraïna, instant la cerca de solucions pacífiques i al respecte del dret internacional. L’alcaldessa va subratllar: “El nostre deure com a ajuntament és fer costat a aquells que patixen i treballar incansablement per a construir un món on totes les persones puguen viure amb dignitat i seguretat”.

Dinar popular | Aj. Calp

A més, es va ressaltar el paper fonamental de la Unió Europea en les polítiques locals, especialment a través de programes com el Next Generation, que permetrà la implementació del Pla de Sostenibilitat Turística en Destí, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU. Esta iniciativa impulsarà el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals, la integració de Calp en el sistema ETIS de sostenibilitat turística per a mesurar i avaluar les accions realitzades, amb l’objectiu de transformar el municipi en una Destinació Turística Intel·ligent, així com l’assistència tècnica per a la gestió del pla, entre altres projectes.

Paella gegant per culminar la jornada | Aj. Calp

La jornada de celebració va culminar amb una espectacular paella gegant, que va ser gaudida pels assistents, incloent-hi nombrosos ciutadans estrangers residents a Calp. Este esdeveniment no sols va oferir una deliciosa experiència gastronòmica, sinó que també va servir com un punt d’unió i intercanvi cultural entre les diverses nacionalitats que cohabiten en el municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *