Societat

Calp oferix 47 nous llocs temporals d’ocupació pública

Les sol·licituds per a prendre part en el concurs de mèrits es presentaran del 17 al 31 de maig
Vista panoràmica de la ciutat / Aj. Calp

Calp presenta el nou Pla d’Ocupació Local amb el qual promou 47 contractes de treball temporal en la institució pública.

Per a poder postular-se a estes ocupacions, els interessats accediran per concurs i la duració dels contractes és fins a final d’any. S’oferixen diferents places amb les següents categories professionals: 3 llocs de conserge de la Casa de Cultura, 6 de conserge en Esports, 1 conserge en col·legis, 6 llocs de personal de neteja, 8 llocs de peó, 2 llocs d’operari del servici de recollida d’animals, 15 llocs de vigilant ambiental, 5 llocs d’auxiliar administratiu i 1 d’auxiliar administratiu de biblioteca.

Consistorio | Aj. de Calp

Com puc presentar-me per al lloc?

Per a prendre part en el present concurs, els aspirants hauran d’estar inscrits en el servici públic d’ocupació amb una antiguitat mínima de 3 mesos ininterromputs, estar empadronat a Calp i tindre compliments 16 anys.

Les sol·licituds per a prendre part en el concurs de mèrits es presentaran del 17 al 31 de maig en l’OAC. Tots els anuncis de tràmits posteriors es publicaran en el tauler d’edictes de l’Ajuntament i pàgina web.

Atés que el Pla d’Ocupació, és una mesura social de creació d’ocupació, que tracta especialment de fomentar l’ocupabilitat d’aquells col·lectius amb especials dificultats per a la inserció soci-laboral, en les bases del Pla prevalen criteris socials com ser beneficiari de les ajudes de Servicis Socials, ser família nombrosa, ser demandants d’ocupació, etc. En 2023 un total de 65 persones van ser contractades temporalment per l’Ajuntament dins del Pla d’Ocupació Local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *